Szalánta Község Önkormányzatának Képviselő testülete 2018. március 22-én a vonatkozó törvényi és jogszabályi háttérrel rendeletet adott ki a településkép jellegének megőrzése érdekében.

 

E rendelet a lakosságból bárkit érinthet, aki lakó-, gazdasági-, vagy üzleti épület építését, felújítását, illetve átalakítását tervezi megvalósítani Szalánta község közigazgatási területén.

 

Ezért kérünk minden érintettet, hogy e Rendelet anyagát lehetőleg már a tervezési időszak előtt tanulmányozzák át és ha szükséges, konzultáció céljából keressék fel az Önkormányzat rendeletben meghatározott illetékeseit.

 

A Rendelet 2018. április 1-jén lép hatályba.

 

Honlapunkon a Rendelet teljes terjedelmében a Főmenü > Településkép pont alatt olvasható, illetve a cikkben elhelyezett linken, vagy ide kattintva letölthető.

 

Azok számára, akiket a Rendelet hátterében álló koncepció részletesebben is érdekel, ajánljuk a vizuális elemekkel, fotókkal gazdagon illusztrált Településképi arculati kézikönyvet, mely szintén a fent említett menüpont alatt olvasható, vagy  pdf fájlformátumban, nyomtatható felbontásban letölthető.

 

 

 

- Önkormányzat -