Az egyesület 2010. évben tartotta meg az alakuló ülését. A közgyűlés által elfogadott Alapszabályt a Baranya Megyei Bíróság, mint Cégbíróság be is jegyezte, ezzel hivatalosan is megalakult a Szalántai Sporthorgász Egyesület.

Az egyesület 25 fő alapító taggal kezdte meg működését, mely létszám jelentős része felnőtt, de ifjúsági és gyermek horgászok is űzik kedvenc sportjukat az egyesület keretein belül.

Elsőrendű célunk a tagok horgászati lehetőségének biztosítása, ezért a v ezetőség legfontosabb feladatának mindig a horgászvizek horgászati jogának megszerzését és megtartását tekintette. Jelenleg a Szalánta belterületen lévő dísztó horgászati jogával rendelkezik az egyesület. A Szalánta belterületén lévő horgászvizen a lehetőségeink szerint rendszeresen végeztünk halasítást, melyet évről évre növekvő mértékben szeretnénk továbbra is végrehajtani.

További cél a tagok horgász érdekeinek képviselete, az egyesületi tagságból származó jogok érvényesítése, a horgász-sport fejlesztése, népszerűsítése, a horgászoknak a vonatkozó rendeletek, és horgász szövetségi szabályok tiszteletben tartása. A társadalmi együttélés normáinak betartása, valamint a természet szerete tére és védelmére való nevelés. A horgászat, illetve a Horgász Egyesület hagyományainak őrzése, valamint ápolása.

 

 

 

 

Az egyesület elérhetőségei:

Levelezési cím:

Szalántai Sporthorgász Egyesület

7811 Szalánta, Eszterági u. 26.

A vezetőség:

Illés Norbert – elnök +36-30/474-46-45

Kadarkuti József – titkár +36-30/516-90-71

Petrovics János – pénztáros +36-30/355-82-54

E-mail cím:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

Képek