Állandó programok az IKSZT-ben

 

 

 

Alapfokú számítástechnika - Internet
Szombatonként 16:00-18:00 között fiatalok is, idősek is, akik még esetleg nem tudják,Zavarban van megtanulhatják, hogy hogyan is lehet használni a számítógépet és az internetet. Az oktatás ingyenes, előképzettséget nem igényel. A szükséges eszközöket a Ház biztosítja.

 

Ugró-sokk szakkör

Kedden és Csütörtökön délután 15:00-17:00 között tartja edzéseit az Ugró-Sokk csoport. Vezetőik: Szajkó Nikolett, Blaskovics Bianka és Dobri Mercédesz.

 

Baba-Mama klub

Csütörtök 9:00-12:00-ig tartunk összejövetelt kismamáknak a teraszon, rossz idő esetén a klubteremben. A védőnő hasznos tanácsokkal látja el a fiatal anyukákat. Játékokat, zenét a Ház biztosít a babáknak, a felnőtteket szívesen látjuk egy kávéra.

 

Tánc
A szalántai Cserhájá Hagyományőrző Cigány Néptáncegyüttes és a Marica Kulturális Egyesület csoportjai a Vizin zenekarral tartják  próbáikat pénteken, szombaton és vasárnap.

 

Társasjáték Klub

Minden páros pénteken 16:00 -20:00 óra között. Több mint húszféle különböző társasjátékot kínálunk, de saját játékkal is el lehet jönni. 4 éven felülieknek... Király